Overlijdensschade

In goede handen bij de Letselschadespecialist

Het overlijden van een familielid is uiterst ingrijpend. In veel gevallen ook in financieel opzicht. Dat geldt zeker als de overledene een gezin achterlaat dat afhankelijk was van zijn of haar inkomen. De schade die ontstaat wordt overlijdensschade genoemd. Content Letselschadespecialisten heeft een ruime ervaring met deze complexe materie.

Naast de uitvaartkosten (voor zover ongedekt door een overlijdens- of begrafenisverzekering) is het mogelijk om de schade te verhalen die is ontstaan door het wegvallen van het levensonderhoud. Die schade verhalen is een van de meest lastige en complexe aangelegenheden binnen de letselschadepraktijk. Vooral omdat er bij het vaststellen van de schade zeer abstract te werk wordt gegaan.

Berekenen van overlijdensschade

Content Letselschadespecialisten beschikt over kennis en software waarmee de hoogte van de overlijdensschade zelf kan worden vastgesteld. Daarmee leunt u op unieke expertise die u ervan verzekert dat alle aspecten van de overlijdensschade worden belicht. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met onze letselschadespecialist.

Bent u slachtoffer van overlijdensschade, neem dan nu contact met ons op. Met onze kennis nemen wij graag uw zorgen uit handen.

Deel deze pagina:
Naar boven