Over ons

Wie zijn wij?

Online Letsel Personenschade is een klein en overzichtelijk letselschadebureau dat sinds de oprichting in 2007 is gespecialiseerd in het behartigen van de belangen van letselschadeslachtoffers.

Ondanks of wellicht juist door onze kleinschaligheid zijn wij zeer goed bereikbaar en kunnen wij u direct en persoonlijk van dienst zijn. Dat is onze kracht!

De basis van onze specialistische kennis wordt gevormd door onze universitaire juridische opleiding. Vervolgens hebben wij deze aangevuld met diverse opleidingen op het gebied van verzekeringen en personenschade. Tel daarbij onze jarenlange ervaring op en het moge duidelijk zijn dat u, als slachtoffer van een ongeval, bij ons aan het juiste adres bent voor het verkrijgen van de optimale rechtshulp.

Naast een maximale juridische inzet mag u van ons, voorafgaand aan en ook gedurende het gehele schaderegelingstraject, de voor u van belang zijnde duidelijkheid verwachten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraagbaak bij letselschade

Letselschade is vaak zeer divers van aard. Er kan sprake zijn van materiële schade, zoals kosten voor hulp in de huishouding of kosten van extra verreden kilometers. Daarnaast kan er sprake zijn van immateriële schade. Deze schade kan het best omschreven worden als het ongemak dat iemand ondervindt ten gevolge van een ongeval. De mate van het ongemak komt tot uiting in de hoogte van het smartengeld. Dit bedrag is niet bedoeld om de ontstane schade weg te nemen, maar juist om de omgang met de schade en de gevolgen ervan draaglijker te maken.

Wat de oorzaak of aard van de schade ook is, zaak blijft dat er gezocht moet worden naar een bevredigende oplossing waar u achter kunt staan. Hoe kan dit nu beter worden bereikt dan door de hulp in te roepen van letselschadejuristen die in het bezit zijn van de optimale kennis en een jarenlange ervaring. Deze kennis en ervaring vindt u bij ons bureau.

De wederpartij, meestal de verzekeraar van de schadeveroorzaker, zal altijd worden vertegenwoordigd door een professional op het gebied van de letselschaderegeling. Het is daarom van groot belang dat ook u professionele hulp inschakelt bij het verhalen van al uw schade, zijnde een terzake kundige behartiger van al uw letselschadebelangen, zodat u de kans zo groot mogelijk maakt dat u krijgt waar u recht op heeft.

Online Letsel!

Als juristen zijn wij al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het behartigen van uitsluitend de belangen van slachtoffers van een ongeval. Wij werken dus niet voor of samen met verzekeringsmaatschappijen en door hen ingeschakelde expertisebureaus. Ook hebben wij ons op geen enkele wijze juridisch met hen verbonden.

Dienstverlening

Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op het verhalen van letselschade welke een direct gevolg is van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een gebrekkig product, een ongeval veroorzaakt door een dier of een medische misser. Daarnaast zetten wij ons ook in voor het verhalen van schade ontstaan als gevolg van het overlijden van een ongevalslachtoffer. Wij behandelen zaken door heel Nederland.

Deel deze pagina:
Naar boven