Soorten letselschade

Door een ongeval kunt u verschillende soorten letsel oplopen, met mogelijk grote lichamelijke, psychische of financiële gevolgen. Wij ondersteunen u op juridisch en financieel gebied, maar ook bij arbeidsvraagstukken en op sociaal en medisch vlak. Dan hoeft u zich daarover geen zorgen te maken en kunt u zich richten op het allerbelangrijkste: uw herstel.

Gratis hulp bij letsel

Wij informeren u graag zo volledig mogelijk over wat wij bij verschillende soorten letsel voor u kunnen betekenen. Heeft u letsel opgelopen? Neemt u dan gerust contact op met één van onze letselschadespecialisten. Wij beoordelen gratis en vrijblijvend de haalbaarheid. En bij een positieve beoordeling kan uw letselschadezaak door ons bureau direct verder in behandeling worden genomen.

Hulp bij letselschade

Online Letsel Personenschade heeft ruim 5 jaar ervaring in het begeleiden van slachtoffers die door uiteenlopende oorzaken letselschade opliepen. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, door een ongeval op het werk of door een medische fout. Heeft u letsel opgelopen door een ongeval, of bent u geveld door een beroepsziekte? Heeft u een burn-out, whiplash, RSI, brandwonden of bent u gebeten door een hond? Voor deskundige behandeling van uw letselschadezaak, en voor al uw specifieke vragen over opgelopen letselschade kunt u contact met ons opnemen.

Lichamelijk én psychisch letsel

Bij letselschade wordt meestal gedacht aan directe en ernstige schade aan het lichaam. En wij helpen dan ook regelmatig slachtoffers met hersenletsel, een dwarslaesie of bijvoorbeeld orthopedisch letsel. Dit lichamelijke letsel is vaak goed zichtbaar, of met hulp van medische apparatuur zichtbaar te maken. Maar ook psychisch letsel kan buitengewoon ernstig zijn en grote gevolgen hebben voor het slachtoffer, bijvoorbeeld bij mishandeling. Bij overlijden bieden wij hulp aan de nabestaanden. Online Letsel Personenschade maakt zich sterk voor slachtoffers met alle vormen van ernstig letsel. Wij bieden ondersteuning op alle fronten en onderzoeken of u aanspraak kunt maken op een letselschadevergoeding.

Deel deze pagina:
Naar boven