Bedrijfsongeval

LETSELSCHADE DOOR EEN BEDRIJFSONGEVAL

Een ongeluk op het werk heeft vaak ingrijpende gevolgen. Behalve dat u moet herstellen van het letsel zelf, weet u in veel gevallen ook niet zeker of u wel (volledig) terug aan het werk kunt. Aansprakelijk stellen van uw werkgever voor het bedrijfsongeval is noodzakelijk om bijvoorbeeld medische kosten en aanpassingen aan uw woon- en werksituatie te kunnen opvangen. Online Letsel Personenschade helpt u bij het verhalen van een rechtvaardige schadevergoeding na een arbeidsongeval. Onze letselschadespecialisten stellen zich faciliterend op en trachten samen met de wederpartij tot de best mogelijke oplossing te komen.

De werkgever aansprakelijk stellen na een bedrijfsongeval

Een eerste stap naar een schadevergoeding is om de werkgever aansprakelijk te stellen voor de geleden en te lijden schade. In Nederland zijn de meeste werkgevers verzekerd voor een bedrijfsongeval van een medewerker, maar dat hoeft helaas niet altijd te betekenen dat werkgever en verzekeraar zich ook direct coöperatief op zullen stellen. De onderlinge verhoudingen kunnen bovendien in het verdere juridische traject onder druk komen te staan. Daarom is het inwinnen van advies bij een in letselschade gespecialiseerde partij zo belangrijk.

Wat kan onze letselschadespecialist voor u doen?

Online Letsel Personenschade behartigt uw belangen in uw letselschadezaak en maakt zich sterk voor een rechtvaardige schadevergoeding na het bedrijfsongeval. Uw letselschadespecialist staat u bij gedurende de procedure, helpt u de schadevordering te onderbouwen, komt op voor uw belangen, en is de contactpersoon richting de wederpartij. Kort gezegd neemt Online Letsel Personenschade u zo veel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op emotioneel en fysiek herstel.

Waarom kiezen voor Online Letsel Personenschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
5 jaar bewezen succesvol
13.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Deel deze pagina:
Naar boven